APK keuring

Altijd vertrouwd op weg

APK keuring voor slechts € 35,- all-in

Met de verplichte APK keuring blijven de auto's op de Nederlandse wegen veilig. Is jouw auto toe aan een APK? Laat deze keuring dan bij ons uitvoeren voor € 35,- all in voor alle merken personen- en bedrijfsauto's. Als je de APK combineert met een onderhoudsbeurt is de APK zelfs gratis, je betaalt alleen de wettelijk afmeldkosten van € 4,55.

Wat wordt er gekeurd?

check_circle De werking van de gordels
check_circle Beschadigingen en roest in de carrosserie
check_circle Slijtage en uitlijning van de remmen
check_circle Werking en afstelling van de verlichting
check_circle Speling op de wielophanging en stuurinrichting
check_circle Uitlaat en bevestigingspunten

Direct een afspraak maken

Meer dan 3.000 reviews met een gemiddelde waardering van 8,7 en een 9 voor personeel en klantvriendelijkheid.

APK bij van der Heide
voor alle merken

Laat je je APK bij Autobedrijf van der Heide in Emmeloord uitvoeren dan betaal je slechts € 35,- all-in. Dit is inclusief BTW, afmeldkosten, viergastest, EOBD-scan of roetmeting. Dus geen verrassingen achteraf. Als je de APK combineert met een onderhoudsbeurt is de APK zelfs gratis, je betaalt alleen de wettelijk afmeldkosten van € 4,55.

Mocht tijdens de keuring blijken dat er reparaties nodig zijn om aan de keuringseisen te voldoen? Dan nemen wij altijd vooraf contact met je op ter goedkeuring. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Vervangend vervoer

Heb je vervoer nodig tijdens de APK keuring? Bij Autobedrijf Van der Heide kun je gratis gebruik maken van een leenfiets! Ook bieden wij, tegen een kleine betaling, een vervangende auto voor jou. Wist je dat wij jou auto zelfs bij jou thuis op kunnen halen?

Wil je weten wanneer jouw auto APK gekeurd moet worden? Voer je kentekengegevens dan in op de website van het RDW